OVER ONS

JIM HEIJ

Mijn naam is Jim Heij. Ik ben sinds paar jaar actief als kickbokstrainer. Mijn hele leven ben ik al met sport bezig en op vijftienjarige leeftijd ontdekte ik het kickboksen. Naast het fysieke aspect werd ik erg gegrepen door het mentale aspect, en hoe je dit kunt vertalen naar het dagelijkse leven. Denk hierbij aan doorzettingsvermogen, uit je comfortzone treden en incasseren. Allemaal aspecten die je ook kunt toepassen in je privé en zakelijke leven.

JILL BESUIJEN

Ik ben sport- en prestatiepsycholoog en werk als coach / trainer. Naast dat ik mij richt op het ondersteunen van jongeren en jongvolwassenen in hun persoonlijke ontwikkeling houd ik mij bezig met het verbeteren van de prestaties van (top-)sporters en teams binnen bedrijven.

MINDoverMUSCLE

Is geboren in de zomer van 2018, zittend in het zonnetje op het terras. Krachten bundelen, leek ons een sterk idee. En here we go! Een initiatief waarin we ons focussen op grote en kleine groepen, teams, bedrijven, scholen. Door de theorie vanuit de sportpsychologie en de praktijk door middel van boksen aan elkaar te koppelen geven we gerichte trainingen op het gebied van onder andere samenwerken, mindset, uit je comfortzone stappen en incasseren.
Naast de ‘Get your team together training’ kan een training op maat gemaakt worden, en dat is wat ons en jullie sterk maakt.

CONTACT: info@jillbesuijen.nl

“Strength does not come from physical capacity, it comes from indomitable will.” ― Mahatma Gandhi